Munkahelyi tesztek és felmérések

Olyan vezetői döntéshelyzetekben alkalmazhatók eredményesen a tesztjeink, amikor a munkakörrel, a vezetési hatékonysággal, a személyiségtípusokkal, vagy a csapatmunkával kapcsolatban merülnek fel kérdések. 

A kompetencia felmérések célja, hogy minden munkakörbe a megfelelő ember kerüljön. Teljesítmény menedzsmentben a már meglévő munkaerőt vizsgáljunk azért, hogy megtudjuk milyen kompetenciák fejlesztésére érdemes bizonyos személyeknél koncentrálni, illetve hogy kit milyen, a működéséhez és képességeihez igazodó feladatokkal érdemes megbízni. A karrierrel kapcsolatos döntések esetén munkavállalók számára, több száz foglalkozást figyelembe véve listát készítünk és legmegfelelőbbeket százalékosan rangsoroljuk az alapján, hogy mennyire való az egyén számára az adott foglalkozás.

A 180 fokos értékesítői felmérés tisztánlátást ad az egyéni és szervezeti érétkesítésben. A vezetés számára kiderül, hogy mennyire egységes a vállalat értékesítési aktivitása, szemlélete az eredményelvárások, a stratégiai célok tekintetében és az is, hogy ezzel összefüggésben milyen fejlesztési, képzési célokat érdemes prioritásnak tekinteni.

A személyiség teszt (DISC plusz) segít a csoporton belüli eredményes együttműködés, a tolerancia gyakorlásában és a konfliktusok kezelésében. A teszt a magatartás azon elemeit vizsgálja – teljesítőképesség, minőségi munkavégzés, kezdeményezés, csoportmunka, problémamegoldás –  amelyek különösen befolyásolják az egyéni teljesítményt.

A vezető - beosztott illeszkedés felmérés képet ad a vezetőnek a beosztottjával való munkakapcsolat meghatározó szempontjairól, emellett konkrét javaslatokat is a kapcsolat javítására vonatkozóan. Amennyiben a vezető felismeri és tudatosan odafigyel a kapcsolatuk potenciális buktatóira, meglátja a kettőjük közötti különbségeket, illetve a fontos hasonlóságokat, akkor sokkal nagyobb esélye lesz kollégájával egy jól működő munkakapcsolat kialakítására.

360 fokos vezetői felmérés a szervezetben dolgozók együttes véleménye alapján megmutatja, hogy a vezetők mely készségei szorulnak fejlesztésre. A felmérés azzal válik a teljes szervezet hasznára, hogy hozzájárul a csapatszellem erősödéséhez és az eredményekre alapozott vezetői fejlesztések következményeként az eredményesebb működéshez.

Teamműködés teszt a csoportok működésével foglalkozik a közös teljesítmény növelésének érdekében. Feltárja a csapat harmonikus együttműködéséhez és az eredményesség növeléséhez szükséges tulajdonságokat. Így kiaknázható a csoportban levő potenciál és a feltárt erősségekre alapozható a sikeres vezetési stratégia is.

 Ajánlatok díjazássalEgyedi ajánlatkérésTovábbi információk 

 

Scroll to Top