Juhász Dániel

Elsősorban pszichológiai és munkahelyi tesztek elemzésével foglalkozom.

Személyes célom, hogy szakmai tudásommal, előítéletektől mentes pozitív hozzáállásommal támogassam mindazoknak a fejlődését, akik erre igényt tartanak. Legyen szó pszichológiai vagy munkahelyi tesztek alkalmazásáról, ismeretterjesztésről, vagy akár vezetői coaching támogatásáról.

Jelenleg pszichológiai tanulmányaim végén járok, emellett részt veszek család- és párterápiás képzésben is, ahol többek között a rendszerszemléletű gondolkodással és a csoportdinamika jelenségeivel ismerkedem, elsősorban tapasztalati úton. Szakterületem az interperszonális és az interkulturális kapcsolatok elemzésén és a különböző pszichológiai irányzatok ötvözésén alapszik, mindig az egyén vagy csoport egyedi jellemzőihez igazodva.

Értékrendemet elsősorban mások feltétel nélküli elfogadása, a kölcsönös tisztelet, pozitív szemlélet és az erőforrások kiaknázására való törekvés jellemzi, a felmerülő nehézségek hátterében rejlő tényezők és az egyedi jellemzők folyamatos figyelembevételével.

Szakterületem a munkahelyi tesztek alkalmazása, elemzése és az ezzel kapcsolatos kommunikáció. 2011 óta vagyok az UNIXO munkatársa.

A munkahelyi tesztek legfőbb előnyének azt tartom, hogy elősegítik a kitöltők önismereti fejlődését, fényt derítenek a különféle elakadások és nehézségek hátterében álló tényezőkre, és ezáltal jelentős hatást gyakorolnak a szervezet hatékonyságára.

Véleményem szerint egy szervezet vagy csoport kiegyensúlyozott működésének és növekedésének három alappillére az időzítés, a vezetés és a fejlődésre való hajlam. Így munkám során hangsúlyozottan figyelembe veszem ezeket, mint az eredményes együttműködés alapjait.

Az UNIXO munkatársaként arra törekszem, hogy tevékenységemmel hozzájárulhassak a különböző vezetői vagy szervezeti nehézségek feltárásához, elhárításához és az eredményesség növeléséhez.

Scroll to Top