Szervezetfejlesztés

Egy szervezetet az határoz meg, hogy milyen a célkitűzéseket, miért akar elérni és mit tesz azok érdekében. 

Eredményes működésre - a mikro vállalkozásoktól a világméretű cégekig - csak az a szervezet képes, amelyik együttműködik a környezetével. Az együttműködés pedig az alapértékek illeszkedésén múlik. 

A szervezetfejlesztés hatáspontjai a küldetés, az alapértékeka célok, valamint a mindennapi  tevékenységek témakörébe sorolhatók. A beavatkozásoknak végeredményben a szervezetet és a benne foglalt egyéneket a lehető legjobb formájuk kifejlesztésében kell támogatniuk.

A feladatnak megfelelően kiválasztott szakemberekből álló projekt teamekkel dolgozunk, szakmai kiválóságot, felelős együttműködést és eredményeket garantálunk, és mindezt három értékre alapozzuk: 

A megalapozottságot a multi-diszciplináris szakmai háttér, a gyógyítói, vezetői, üzleti, tanácsadói, és tréneri tapasztalat szintézise jelenti.

Originalitás jellemzi tevékenységünket, amit a józanészre alapozunk. A modern tudományokat, a tradicionális tudást, valamint a személyes tapasztalatainkat szintetizálva dolgozunk ki standard és egyedi feladatainknak megfelelő megoldásokat.

A hitelességet személyünkben képviseljük. Módszereinket és tevékenységünket a saját élményeinkre és szakmai tájékozottságunkra alapozzuk. Amit tanácsadási munkánkban képviselünk azt szakmai és magánéletünkben is rendszeresen alkalmazzuk.

 Ajánlatok díjazással Egyedi ajánlatkérésTovábbi információk 

 

Scroll to Top